Checklist voor een optimaal drukresultaat

EZbook.nl helpfunctie - Fundamentele informatie over EZbook.nl

Wat is EZbook.nl?

EZbook.nl is een zeer laagdrempelig platform voor iedereen die één of meerdere boeken wil laten drukken. EZbook.nl drukt boeken vanaf oplage één in boekhandelkwaliteit. Onze kernwaarden zijn kwaliteit, snelheid en gemak. De tevredenheid van onze klanten staat bij ons altijd bovenaan, wij streven naar 100% klanttevredenheid.

Onze prijzen zijn zonder meer concurrerend en zijn gebaseerd op het drukken van boeken in kleine oplages. Indien u meer dan 25 exemplaren van uw boek wilt laten drukken maken wij graag een op maat gesneden offerte voor u. Bovendien ontwerpen wij geheel gratis uw omslag bij een oplage van 25 exemplaren of meer.

Onze boeken worden gedrukt op de laatste generatie digitale drukpersen, voor kenners: de HP Indigo en de Xeikon. Behalve maar liefste twaalf formaten en vier soorten omslagen bieden wij ook vijf papierkwaliteiten aan, waardoor boeken altijd op het meest geschikte papier gedrukt zal worden.

Wilt u advies? Neem contact met onze Klantenservice op via email klantenservice@ezbook.nl of telefonisch 035-8880652.

Kan iedereen gebruik maken van EZbook.nl?

Ja, EZbook.nl is voor iedereen die een boek wil maken, zakelijk en privé. Particulieren en bedrijven, EZbook.nl levert boeken aan iedereen. Of het nu om een boek voor eigen gebruik gaat of om boeken als zakelijk communicatiemiddel, bij EZbook.nl staan we voor u klaar.